fbpx
Osteopatia, fysioterapia, hieronta ja valmennus Helsingin keskustassa.

Myydyimmät tuotteet

Soita tänään
LA – SU KLO 10-17
Lähetä sähköposti

Blog

kehonomi kamppi hieronta ajanvaraus

Miksi elämäntapamuutos on vaikeaa?

Raapaistaan vähän lukijoiden sielua puhumalla treenaamisesta tovi.
Tammikuu on taputeltu, ainakin melkein. Sali-innostukset kokevat kulminaatiopisteen kun uudenvuodenlupaajat
joutuvat kohtaamaan nemesiksensä ja koittaa motivoitua nenänvalkaisukuukauden tai “hyvinvoinnin honeymoonin” jälkeisestä ajasta kaivamalla esiin se tahtotila jota pysyvä elämäntapamuutos tarvitsee.

Ilman konkreettisia tavoitteita on tosi vaikeaa pitää yllä intoa. Ellei treeni ja hyvinvointi sitten ole elämäntapa ja ehdoton rutiini jolla purkaa stressiä tms. Onneksi myös monelle se on sitä.

Miksi ihmiset eivät sitten tiedä mitä konkreettisesti tavoitella? Erityisesti yli 40 ikävuoden jälkeen monelle ainoa tarve treenaamiseen ja jumppailuun lienee parempi terveys. “Parempi terveys” on abstrakti käsite, vailla kiintopistettä. Jos haluaa olla terveempi, niin riittää kun lopettaa röökaamisen ja viinan vetämisen, syö monipuolisesti ja käyttää hammaslankaa joka päivä. Myös säännöllinen huolto hieronnan tai vaikka venyttelyn muodossa laskee kehon stressitasoja. Tiesit varmaan että pienikin pyrähdys liikunnan tai treenin muodossa lisää aivojen toimintakapasiteettia lyhytaikaisesti..se myös auttaa painonhallinnassa ja yleiskunnon nostamisessa.

Monet yli 40-vuotiaat heräävät horroksestaan viimeistään siinä vaiheessa kun käyvät terveystarkastuksesssa ja lekuri kertoo kolesterolin, maksa-arvojen ja sokeritasojen nousseen elimistössä huolestuttavasti. Tai kun kivun vuoksi joudutaan vuodelepoon..kivun joka johtuu useasti liiallisesta istumisesta ja epäterveistä elämäntavoista. Välilevyn pullistumat ovat juuri näitä mm.

Näin kävi myös allekirjoittaneella taannoin, vuosia sitten verenpaineen yms mitattavan suhteen. Koko ikäni olen treenannut, harrastanut liikuntaa, valmentanut, kilpaillut, syönyt suht monipuolisesti ja ollut aina menossa.. tosin stressikäyrä ja liika-istuminen..ja jep, liika suklaa tekivät salakavalasti tehtäväänsä taka-alalla. Siitä on nyt vuosia ja tulipa herättyä oikein kunnolla.
Vannoin että enää ikinä en anna otteen lipsua ja päätin että omistan ison osan elämästäni samankaltaisissa tilanteissa olevien auttamiseksi ja motivoimiseksi. Olen matkalla kohti parempaa terveyttä mutta unelmani on vielä kilpailla..lajivaihtoehtoja on mutta mennään myös järki edellä.

Koska sinä viimeksi olet käynyt terveystarkastuksessa? Kuinka paljon sinä istut työssäsi ja vapaa-ajalla? Mikä estää
sinua pääsemästä tuloksiin, jotka saavat sinut voimaan hyvin ja näyttämään hyvältä ympäri vuoden? Mikä on unelmasi, mikä on tavoitteesi ja missä ajassa aiot saavuttaa sen? Tavoitehan voi olla alkuun esmes verenpaineen hallinta, kilojen tiputtaminen viikkotasolla..tai jopa tasajalkaloikan kehittyminen.

Vastaa näihin em kysymyksiin itsellesi. Ne ovat itseäsi varten. Sitten kun olet lopettanut tekosyiden etsimisen niin me Kehonomi Terveyspalveluissa olemme valmiita auttamaan sinua kartoittamaan tilanteesi ja löytämään sinulle treenimuodon ja jolla elämänlaatusi paranee aivan saletisti!

Hyvää vointia.

Personal Training

Treenaa laadukkaasti ja tehokkaasti kansainvälisesti sertifioitujen valmentajien avulla. Lähestymme valmennettavaa aina yksilönä emmekä usko formaatteihin ellei niille löydy todennettua ja käytössä olevaa perustetta. Pitkällinen urheilu- ja valmennustaustamme antaa meille työkalut joihin sinä asiakkaana voit huoletta nojata.

Mikä tekee meistä oikean valmentajan sinulle? 

  • Olemme kv sertifioituja valmentajia. Meidät on akkreditoitu mm NCCAn, DEACn sekä erepsin ja EQFn vaatimusten mukaisesti.
  • Ymmärryksemme anatomiasta ja treenaamisesta ei ole vain kirjoista opittua vaan pohjaamme osaamisemme toiminnalliseen anatomiaan. Me pyrimme kertomaan sinulle valmennettavana olennaisia asioita siitä mitä sinun tulee tietää omasta kehostasi, jotta sinun on helpompi analysoida omaa tekemistäsi.
  • Aivan kuten sinä, myös me ja lukuisat valmennettavamme olemme kohdanneet elämässämme haasteita joiden kanssa sinäkin saatat kamppailla. Tämä antaa meille perspektiiviä ja ymmärrystä. Olemme toki vaativia emmekä päästä sinua helpolla mutta vaikeuksien voittaminen tulee ehdottomasti myös helpommin silloin kun tekemisessä on iloa ja naurua.
  • Ja jos mieluummin treenaat yksin vaikkapa kotona, meillä on siihenkin täydellinen ratkaisu. Etävalmennusapplikaatiomme ja -alustamme ansiosta sinulla ei ole enää YHTÄÄN AINOAA HYVÄÄ SYYTÄ jättää treeniä väliin! Edes karanteenissa.

Fysioterapia / Lantiopohjan fysioterapia

Vastaanotolle voi tulla tuki- ja liikuntaelimistön ongelmissa. Tyypillisiä ongelmia ovat erilaiset niskan, selän ja raajojen kiputilat, toiminnan ongelmat sekä leikkausten ja vammojen jälkitilat. Vastaanotolle voi tulla myös lantionpohjan toimintahäiriöiden sekä suorien vatsalihasten erkauman kuntoutukseen. Siinä hyödynnän myös kuvantavaa ultraääntä sekä tarvittaessa EMG-mittausta. Fysioterapiaan voi tulla lääkärin lähetteellä tai ilman.
Lue lisää fysioterapian kela-korvattavuudesta klikkaamalla allaolevasta linkistä.

HINTA 70€


VARAA HETIKela-korvaus

FMS-liikeanalyysi

FMS on liiketesti heikkouksien selvittämiseen. Kehon hallinta ennen kuormitusta
voidaan tarkistaa FMS:n ja siitä saatujen tulosten avulla.

Testipatteri sisältää 7 eri liikettä joiden perusteella pisteytetään suoritus. Ota mukaan sisäkengät ja vaatetus joka sallii liikkumisen.

Voice Well

Vastaanotolla keskitytään hengityksen, äänentuoton ja purentaelimistön ongelmiin. Tästä hyötyvät erityisesti äänenkäytön ammattilaiset (näyttelijät, laulajat, opettajat, luennoitsijat yms.). Se sopii erinomaisesti myös hampaiden narskuttelusta ja purentalihasten jännittämisestä kärsiville henkilöille sekä hengittämisen ongelmissa. Huomio on yleensä rintakehän, kaulan ja pään alueella, mutta sitä laajennetaan muille alueille aina tarpeen mukaan.

HINTA 70€/h


VARAA HETI