fbpx
Osteopatia, fysioterapia, hieronta ja valmennus Helsingin keskustassa.

Myydyimmät tuotteet

Soita tänään
LA – SU KLO 10-17
Lähetä sähköposti
Title Image

Hinnasto

OSTEOPATIA
Osteopatialla voidaan hoitaa useimpia vaivoja, niin pitkittyneitä kuin äkillisiä. Osteopaattinen hoito on tehokasta ja vaikuttaa kehossa jopa pitkäänkin. Huom. Valitse aina pitkittyneissä tai toistuvissa vaivoissa osteopatia hieronnan sijaan.
Osteopatia - Ensikäynti 75min - TARJOUS!
Osteopatia ensikäynti. Varaa pidempi aika mikäli kärsit useammasta vaivasta. Sisältää alkuhaastattelun, osteopaattisen tutkimisen, hoidon, jälkihoito-ohjeistuksen.
99€
VARAA
Osteopatia - Ensikäynti 60min
Osteopatia ensikäynti. Sisältää alkuhaastattelun, osteopaattisen tutkimisen, hoidon, jälkihoito-ohjeistuksen.
85
VARAA
Osteopatia lyhyt ensikäynti tai jatkokäynti
75€
VARAA
Osteopatia - TARJOUS - Akuuttihoito max 30min
Akuuttihoito äkillisten ongelmien käsittelyyn, sisältää analyysin tilanteesta ja tilanteen mukaisen hoidon. Sopii venähdysten, murtumien, äkillisten kiputilojen hoitoon sekä tasapainottavaksi hoidoksi.
55
VARAA
Lasten ja vauvojen osteopatia (0-14v) 45min
Vauvojen, taaperoiden ja lasten osteopaattinen hoito
65€
VARAA
HIERONTA
Hieronta 30min
Niska-hartiaseudun hieronta tai selän alueen hieronta.
40
VARAA
Hieronta 45min
Koko kehon nopea palauttava, avaava käsittely tai rentouttava selän ja niska-hartiaseudun käsittely.
55
VARAA
Purentaelimistön hoito 45min
Hoidetaan purentaelimistöä suun, kasvojen, kallon, kaulan, niskan ja rintakehän alueelta. Myös suunsisäiset tekniikat käytössä. Purentahäiriöt, narskuttelu, bruxaus, migreenioireet, leukaperäiset häiriöt ja kiputilat.
70€
VARAA
Lämmin bambu-hieronta & klassinen hieronta 60min
Hemmotteleva lämmin bambu- sekä klassisen hieronnan yhdistelmä.
100€
VARAA
FMS - Liikeanalyysi
FMS - Liikeanalyysi
55€
FMS on tunnettu ja arvostettu liikeanalyysi. Analyysi perustuu seitsemään liikkeeseen joilla voidaan selvittää kehon heikkoudet. Sopii niille ketkä ovat aikeissa aloittaa liikuntaharjoittelun. Analyysi ei mittaa voimaa vaan kehon yleistä hallintaa eri osa-alueilla.

Personal Training

Treenaa laadukkaasti ja tehokkaasti kansainvälisesti sertifioitujen valmentajien avulla. Lähestymme valmennettavaa aina yksilönä emmekä usko formaatteihin ellei niille löydy todennettua ja käytössä olevaa perustetta. Pitkällinen urheilu- ja valmennustaustamme antaa meille työkalut joihin sinä asiakkaana voit huoletta nojata.

Mikä tekee meistä oikean valmentajan sinulle? 

  • Olemme kv sertifioituja valmentajia. Meidät on akkreditoitu mm NCCAn, DEACn sekä erepsin ja EQFn vaatimusten mukaisesti.
  • Ymmärryksemme anatomiasta ja treenaamisesta ei ole vain kirjoista opittua vaan pohjaamme osaamisemme toiminnalliseen anatomiaan. Me pyrimme kertomaan sinulle valmennettavana olennaisia asioita siitä mitä sinun tulee tietää omasta kehostasi, jotta sinun on helpompi analysoida omaa tekemistäsi.
  • Aivan kuten sinä, myös me ja lukuisat valmennettavamme olemme kohdanneet elämässämme haasteita joiden kanssa sinäkin saatat kamppailla. Tämä antaa meille perspektiiviä ja ymmärrystä. Olemme toki vaativia emmekä päästä sinua helpolla mutta vaikeuksien voittaminen tulee ehdottomasti myös helpommin silloin kun tekemisessä on iloa ja naurua.
  • Ja jos mieluummin treenaat yksin vaikkapa kotona, meillä on siihenkin täydellinen ratkaisu. Etävalmennusapplikaatiomme ja -alustamme ansiosta sinulla ei ole enää YHTÄÄN AINOAA HYVÄÄ SYYTÄ jättää treeniä väliin! Edes karanteenissa.

Fysioterapia / Lantiopohjan fysioterapia

Vastaanotolle voi tulla tuki- ja liikuntaelimistön ongelmissa. Tyypillisiä ongelmia ovat erilaiset niskan, selän ja raajojen kiputilat, toiminnan ongelmat sekä leikkausten ja vammojen jälkitilat. Vastaanotolle voi tulla myös lantionpohjan toimintahäiriöiden sekä suorien vatsalihasten erkauman kuntoutukseen. Siinä hyödynnän myös kuvantavaa ultraääntä sekä tarvittaessa EMG-mittausta. Fysioterapiaan voi tulla lääkärin lähetteellä tai ilman.
Lue lisää fysioterapian kela-korvattavuudesta klikkaamalla allaolevasta linkistä.

HINTA 70€


VARAA HETIKela-korvaus

FMS-liikeanalyysi

FMS on liiketesti heikkouksien selvittämiseen. Kehon hallinta ennen kuormitusta
voidaan tarkistaa FMS:n ja siitä saatujen tulosten avulla.

Testipatteri sisältää 7 eri liikettä joiden perusteella pisteytetään suoritus. Ota mukaan sisäkengät ja vaatetus joka sallii liikkumisen.

Voice Well

Vastaanotolla keskitytään hengityksen, äänentuoton ja purentaelimistön ongelmiin. Tästä hyötyvät erityisesti äänenkäytön ammattilaiset (näyttelijät, laulajat, opettajat, luennoitsijat yms.). Se sopii erinomaisesti myös hampaiden narskuttelusta ja purentalihasten jännittämisestä kärsiville henkilöille sekä hengittämisen ongelmissa. Huomio on yleensä rintakehän, kaulan ja pään alueella, mutta sitä laajennetaan muille alueille aina tarpeen mukaan.

HINTA 70€/h


VARAA HETI