fbpx
Osteopatia, fysioterapia, hieronta ja valmennus Helsingin keskustassa.

Myydyimmät tuotteet

Soita tänään
LA – SU KLO 10-17
Lähetä sähköposti
Title Image

osteopatia

OSTEOPAATTI ON TERVEYDENHUOLLON AMMATTILAINEN

Osteopaatti käyttää eri tekniikoita vaikuttamaan lihaksiston, lihaskalvojen, nivelten, nikamien ja nestekierron toimintaan. Osteopatian filosofia on hoitaa ihmistä kokonaisuutena. Hoito tasapainottaa kehoa ja parantaa tunnetta kehon yhtenäisyydestä. Me katsomme ihmistä yksilönä ja hoito on aina yksilöllistä koska yksikään keho ei ole identtinen jonkun toisen kehon kanssa. Osteopatia auttaa kaikkia ja se muuttaa myös elämää.

 

 

 

Klassinen osteopatia on turvallinen ja kokonaisvaltainen hoitomuoto kehon ongelmiin. Joskus häiriöt kehossa ovat sellaisia että keho ei pysty huolehtimaan itsestään ja silloin tarvitaan ulkopuolista ohjausta jotta kehon terveys löydettäisiin ja saataisiin ns. prosessi käyntiin.

MILLOIN MEILLE HOITOON?

Voit tulla meille hoitoon lähes minkä tahansa vaivan kanssa. Me emme tee laboratoriotutkimuksia tai kuvantamisia. Myös me ohjaamme eteenpäin jos tarve vaatii. Me emme myöskään puutu lääkärin määräämiin lääkityksiin. 

KUINKA VARUSTAUDUN VASTAANOTOLLE?

Tule omana itsenäsi, hoidamme tilanteen mukaan. Päällysvaatteiden riisuminen on hoidollisesti perusteltua mutta esim joustavat housut auttavat ja aina ei tarvitse riisuutuakaan. Riippuu siitä minkälainen vaiva on kyseessä. Me tutkimme ja analysoimme mm. liikelaajuuksia, liikkeen mallia ja laatua, kuinka lihaksistosi ja rakenteesi vastaavat tiettyihin liikkeisiin, palpoimme eli tunnustelemme kehoa seistessäsi, istuessasi ja maatessasi hoitopöydällä jotta saisimme kokonaiskuvaa vaivastasi. Haastattelemme mahdollisimman perusteellisesti jotta voimme olla selkeästi kartalla kaikista niistä oirekuvista, patologiasta, historiasta ym tärkeästä joilla saattaa olla tekemistä vaivasi kanssa.

Hoidamme sen mitä tilanteesi vaatii. Osteopatiassa hoito voi olla lyhyempi tai pidempi mutta se on aina sen verran kuin kehosi tarvitsee.

KUINKA MONTA KERTAA PITÄÄ KÄYDÄ HOIDOSSA?

Tähän ei ole olemassa kuin rehellinen vastaus: Me emme tiedä! Sinä tiedät milloin kehosi on riittävän hyvässä kunnossa jotta kykenet toimimaan paremmin. Jos kyseessä on kipu joka vaivaa, kivun elinkaari useasti menee niin että kivun voimakkuus muuttuu, kivun ajankohta muuttuu, kipukohta vaihtuu ja sitten toivottavasti kipu häviää. Tämän kokemus on myös opettanut. Me emme halua rahastaa sinua turhasta ja jos minkäänlaisia tuloksia ei saada jo muutamalla kerralla pitkittyneessä vaivassa, ohjaamme mielellämme sinua eteenpäin. Joskus vain yksi hoitokerta saattaa muuttaa kaiken. Jos olet varautunut sitoutumaan edes muutamaksi hetkeksi, on melko todennäköistä että vierailusi meillä tuottaa tulosta. Keholla on pyrkimys terveyteen ja meidän tehtävämme on ohjata kehon terveyttä.

Lue tästä lisää kuinka osteopatia vaikuttaa kehon eri tasoilla.

LÖYTYYKÖ TEILTÄ RASKAUSAJAN SEKÄ LASTEN JA VAUVOJEN OSTEOPATIA ?

Kyllä. Voit tulla meille turvallisin mielin sekä raskaana että vauvasi tai lapsesi kanssa. Joskus hoidamme samassa yhteydessä molempia mikäli tarve niin vaatii. Vauvalla ja äidillä on spesiaali yhteys toisiinsa joten molempien hoitaminen on tärkeää.

OSTEOPATIALLA VOIDAAN HOITAA MM:

 • Päänsärky
 • Niskakipu
 • Purentalihas- ja leukanivelongelmat
 • Olkapääkipu
 • Yläselkäkipu
 • Alaselkäkipu
 • Välilevyn pullistumat ja iskias
 • Lantion ongelmat ja SI-nivelten kiputilat
 • Leikkausarpien ja arpikudosten käsittely
 • Urheiluvammat – revähdys, venähdys, nyrjähdys
 • Pitkittyneitä/kroonistuneita kiputiloja (fibromyalgia jne)
 • Nikamien ja nivelten virheasentoja
 • Raskausajan tiloja
 • Vauvoja sekä lapsia – mm. imemisongelmat,
  koliikki, refluksi, uniongelmat ja lasten kiputilat
 • Synnytyksen jälkeisiä kiputiloja
 • Stressiä ja uupumusta
 • Akuutteja vaivoja kuten murtumia
 • Kuumeetonta flunssaa
 • Tulehduksellisia tiloja
 • Tenniskyynärpäitä
 • Hiirikäsiä
 • Plantaarifaskiitti ja muita jalkaterän/jalkapohjan ongelmia
 • Polvikipu
 • Nilkan venähdys yms
 • Monia monia muita vaivoja…

Osteopaattisilla tekniikoilla voidaan myös keskittyä liikeratojen parantamiseen ja keskushermoston rauhoittamiseen. Suosittelemme osteopatiaa mm. ennen Tule-sairauksiin liittyviä kirurgisia toimenpiteitä JA mahdollisimman pian niiden jälkeen.

AKUUTTIHOIDOT

Hoidamme myös äkillisiä tapauksia, joita voivat olla nyrjähdykset, murtumat, venähdykset, äkilliset kiputilat. Vaikka olisit menossa tai tulossa lääkärin vastaanotolta, on useissa tapauksissa suotavaa lisätä hoitoihin myös osteopatiaa. Kuume on meille aina vasta-aihe jolen silloin emme hoida. Akuutit hoidot ovat lyhyitä, vaihdellen 10-25 minuutin välillä.

Asiakaskäynnin pituus on max 75min. 

Hakusanat: osteopaatti helsinki

Personal Training

Treenaa laadukkaasti ja tehokkaasti kansainvälisesti sertifioitujen valmentajien avulla. Lähestymme valmennettavaa aina yksilönä emmekä usko formaatteihin ellei niille löydy todennettua ja käytössä olevaa perustetta. Pitkällinen urheilu- ja valmennustaustamme antaa meille työkalut joihin sinä asiakkaana voit huoletta nojata.

Mikä tekee meistä oikean valmentajan sinulle? 

 • Olemme kv sertifioituja valmentajia. Meidät on akkreditoitu mm NCCAn, DEACn sekä erepsin ja EQFn vaatimusten mukaisesti.
 • Ymmärryksemme anatomiasta ja treenaamisesta ei ole vain kirjoista opittua vaan pohjaamme osaamisemme toiminnalliseen anatomiaan. Me pyrimme kertomaan sinulle valmennettavana olennaisia asioita siitä mitä sinun tulee tietää omasta kehostasi, jotta sinun on helpompi analysoida omaa tekemistäsi.
 • Aivan kuten sinä, myös me ja lukuisat valmennettavamme olemme kohdanneet elämässämme haasteita joiden kanssa sinäkin saatat kamppailla. Tämä antaa meille perspektiiviä ja ymmärrystä. Olemme toki vaativia emmekä päästä sinua helpolla mutta vaikeuksien voittaminen tulee ehdottomasti myös helpommin silloin kun tekemisessä on iloa ja naurua.
 • Ja jos mieluummin treenaat yksin vaikkapa kotona, meillä on siihenkin täydellinen ratkaisu. Etävalmennusapplikaatiomme ja -alustamme ansiosta sinulla ei ole enää YHTÄÄN AINOAA HYVÄÄ SYYTÄ jättää treeniä väliin! Edes karanteenissa.

Fysioterapia / Lantiopohjan fysioterapia

Vastaanotolle voi tulla tuki- ja liikuntaelimistön ongelmissa. Tyypillisiä ongelmia ovat erilaiset niskan, selän ja raajojen kiputilat, toiminnan ongelmat sekä leikkausten ja vammojen jälkitilat. Vastaanotolle voi tulla myös lantionpohjan toimintahäiriöiden sekä suorien vatsalihasten erkauman kuntoutukseen. Siinä hyödynnän myös kuvantavaa ultraääntä sekä tarvittaessa EMG-mittausta. Fysioterapiaan voi tulla lääkärin lähetteellä tai ilman.
Lue lisää fysioterapian kela-korvattavuudesta klikkaamalla allaolevasta linkistä.

HINTA 70€


VARAA HETIKela-korvaus

FMS-liikeanalyysi

FMS on liiketesti heikkouksien selvittämiseen. Kehon hallinta ennen kuormitusta
voidaan tarkistaa FMS:n ja siitä saatujen tulosten avulla.

Testipatteri sisältää 7 eri liikettä joiden perusteella pisteytetään suoritus. Ota mukaan sisäkengät ja vaatetus joka sallii liikkumisen.

Voice Well

Vastaanotolla keskitytään hengityksen, äänentuoton ja purentaelimistön ongelmiin. Tästä hyötyvät erityisesti äänenkäytön ammattilaiset (näyttelijät, laulajat, opettajat, luennoitsijat yms.). Se sopii erinomaisesti myös hampaiden narskuttelusta ja purentalihasten jännittämisestä kärsiville henkilöille sekä hengittämisen ongelmissa. Huomio on yleensä rintakehän, kaulan ja pään alueella, mutta sitä laajennetaan muille alueille aina tarpeen mukaan.

HINTA 70€/h


VARAA HETI