fbpx
Osteopatia, fysioterapia, hieronta ja valmennus Helsingin keskustassa.

Myydyimmät tuotteet

Soita tänään
LA – SU KLO 10-17
Lähetä sähköposti

Toimitusehdot

  Kehonomi.fi verkkokaupan ehdot 1. TOIMITUSEHDOTVoimassa 25.04.2017 alkaen2. YLEISTÄ VERKKOKAUPASTAVerkkokaupan tuotteita myy  Satu Kosonen Tmi (2738032-2) sekä Senso Body System Tmi (2713934-4) Myymme tuotteita yksityishenkilöille sekä yhteisöasiakkaille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron, siltä osin kun ne ovat arvonlisäverollisia.. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin. Ostaessa tuotteen joka sisältää tapaamisia, tai kuntosaliohjausta tai muuta siihen verrattavaa valmennusta, on ohjauskerrat käytettävä tuotteen voimassaoloaikana.3. TILAAMINENTuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.kehonomi.fi/shop – ostoskorin kautta.Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.TilausvahvistusLähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:
  • tuotekoodin
  • tuotetiedot
  • laskun loppusumman
4. MAKSUTAVATTuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, LähiTapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä maksukortit. Maksaminen tapahtuu Kassalle Finlandin sivuston kautta. Paypal sekä Mastercard ja Visa-maksut tapahtuvat Payliken kautta, varmennettuna yhteytenä. 5. SIVUSTON VARMENNUSSivusto on varmennettu SSL-sertifikaatilla.6. MAKSUPALVELUTARJOAJA Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Kassalle Finland yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Kassalle Finland näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Kassalle Finlandilla on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.Kassalle Finland OyVarastokatu 3 A33100 TampereY-2196606-67. VERKKOPANKITVerkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Kassalle Finland Oy yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.8. TOIMITUSAIKADigitaalisten tai ladattavien tuotteiden tiedot lähetetään vahvistuksen yhteydessä, asiakkaan sähköpostiin jonka asiakas on antanut maksaessaan tuotteen tai tuotteet.9. TOIMITUSTAPATuotteiden vahvistukset toimitetaan asiakkaan maksamisen jälkeen asiakkaan antamaan sähköpostiosoitteeseen. Joissakin tuotteissa saattaa mukana olla erillinen latauslinkki, josta tuote voidaan ladata omalle tietokoneelle ja/tai kehoitus tulostaa lahjakortti paperiseen muotoon.10. VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUSAsiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Lahjakortit eivät ole henkilökohtaisia joten ne voi siirtää kolmannelle osapuolelle ilman Kehonomi Terveyspalvelun erillistä lupaa. Ainoastaan valmennuspaketeissa ei tätä siirtomahdollisuutta ole mikäli tuote on otettu jo käyttöön. Valmennus- ja ohjauskertoja ostaessa tulee huomioida että asiakkaan vastuulla on käyttää tuotteen sisältämät ohjauskerrat tuotteen voimassaoloaikana. Ohjauskertoja ei voi siirtää ilman hyväksyttävää syytä (lääkärintodistus tai muu esteellisyystodistus) muuten kuin voimassaoloajan puitteissa. Kehonomi Terveyspalvelu ei ole velvollinen korvaamaan peruutettuja tai siirrettyjä tapaamisia tuotteen voimassaoloajan ulkopuolella. Epäselvissä tapauksissa pyydämme ottamaan yhteyttä sähköpostitse toimisto(at)kehonomi.fi osoitteeseen.Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:
  • asiakasnumerosi, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
  • pankkitilinumerosi
  • sekä kopio Kehonomi terveyspalveluiden tilausvahvistuksesta
Palautusosoite:toimisto(at)kehonomi.fiEmme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua tilauksesta.. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen. MUUTAPidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.Kehonomi Satu Kosonen Tmi ja Senso Body System Tmi käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti. Kehonomi Satu Kosonen Tmi ja Senso Body System Tmi sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.Molemmat edellämainitut yritysten arvonlisäverokäytäntö perustuu arvonlisäverolain §34 siltä osin kuin ne koskevat laissa määriteltyjä arvonlisäverottomia terveyspalveluja.  

Personal Training

Treenaa laadukkaasti ja tehokkaasti kansainvälisesti sertifioitujen valmentajien avulla. Lähestymme valmennettavaa aina yksilönä emmekä usko formaatteihin ellei niille löydy todennettua ja käytössä olevaa perustetta. Pitkällinen urheilu- ja valmennustaustamme antaa meille työkalut joihin sinä asiakkaana voit huoletta nojata.

Mikä tekee meistä oikean valmentajan sinulle? 

  • Olemme kv sertifioituja valmentajia. Meidät on akkreditoitu mm NCCAn, DEACn sekä erepsin ja EQFn vaatimusten mukaisesti.
  • Ymmärryksemme anatomiasta ja treenaamisesta ei ole vain kirjoista opittua vaan pohjaamme osaamisemme toiminnalliseen anatomiaan. Me pyrimme kertomaan sinulle valmennettavana olennaisia asioita siitä mitä sinun tulee tietää omasta kehostasi, jotta sinun on helpompi analysoida omaa tekemistäsi.
  • Aivan kuten sinä, myös me ja lukuisat valmennettavamme olemme kohdanneet elämässämme haasteita joiden kanssa sinäkin saatat kamppailla. Tämä antaa meille perspektiiviä ja ymmärrystä. Olemme toki vaativia emmekä päästä sinua helpolla mutta vaikeuksien voittaminen tulee ehdottomasti myös helpommin silloin kun tekemisessä on iloa ja naurua.
  • Ja jos mieluummin treenaat yksin vaikkapa kotona, meillä on siihenkin täydellinen ratkaisu. Etävalmennusapplikaatiomme ja -alustamme ansiosta sinulla ei ole enää YHTÄÄN AINOAA HYVÄÄ SYYTÄ jättää treeniä väliin! Edes karanteenissa.

Fysioterapia / Lantiopohjan fysioterapia

Vastaanotolle voi tulla tuki- ja liikuntaelimistön ongelmissa. Tyypillisiä ongelmia ovat erilaiset niskan, selän ja raajojen kiputilat, toiminnan ongelmat sekä leikkausten ja vammojen jälkitilat. Vastaanotolle voi tulla myös lantionpohjan toimintahäiriöiden sekä suorien vatsalihasten erkauman kuntoutukseen. Siinä hyödynnän myös kuvantavaa ultraääntä sekä tarvittaessa EMG-mittausta. Fysioterapiaan voi tulla lääkärin lähetteellä tai ilman.
Lue lisää fysioterapian kela-korvattavuudesta klikkaamalla allaolevasta linkistä.

HINTA 70€


VARAA HETIKela-korvaus

FMS-liikeanalyysi

FMS on liiketesti heikkouksien selvittämiseen. Kehon hallinta ennen kuormitusta
voidaan tarkistaa FMS:n ja siitä saatujen tulosten avulla.

Testipatteri sisältää 7 eri liikettä joiden perusteella pisteytetään suoritus. Ota mukaan sisäkengät ja vaatetus joka sallii liikkumisen.

Voice Well

Vastaanotolla keskitytään hengityksen, äänentuoton ja purentaelimistön ongelmiin. Tästä hyötyvät erityisesti äänenkäytön ammattilaiset (näyttelijät, laulajat, opettajat, luennoitsijat yms.). Se sopii erinomaisesti myös hampaiden narskuttelusta ja purentalihasten jännittämisestä kärsiville henkilöille sekä hengittämisen ongelmissa. Huomio on yleensä rintakehän, kaulan ja pään alueella, mutta sitä laajennetaan muille alueille aina tarpeen mukaan.

HINTA 70€/h


VARAA HETI