fbpx
Osteopatia, fysioterapia, hieronta ja valmennus Helsingin keskustassa.

LA – SU KLO 10-17
Soita tänään
Lähetä sähköposti

Myydyimmät tuotteet

Soita tänään
LA – SU KLO 10-17
Lähetä sähköposti

Toimitusehdot

  Kehonomi.fi verkkokaupan ehdot   1. TOIMITUSEHDOT Voimassa 25.04.2017 alkaen 2. YLEISTÄ VERKKOKAUPASTA Verkkokaupan tuotteita myy  Satu Kosonen Tmi (2738032-2) sekä Senso Body System Tmi (2713934-4) Myymme tuotteita yksityishenkilöille sekä yhteisöasiakkaille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron, siltä osin kun ne ovat arvonlisäverollisia.. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin. Ostaessa tuotteen joka sisältää tapaamisia, tai kuntosaliohjausta tai muuta siihen verrattavaa valmennusta, on ohjauskerrat käytettävä tuotteen voimassaoloaikana. 3. TILAAMINEN Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.kehonomi.fi/shop – ostoskorin kautta. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin. Tilausvahvistus Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:
 • tuotekoodin
 • tuotetiedot
 • laskun loppusumman
4. MAKSUTAVAT Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, LähiTapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä maksukortit. Maksaminen tapahtuu Checkout Finlandin sivuston kautta. Paypal sekä Mastercard ja Visa-maksut tapahtuvat Payliken kautta, varmennettuna yhteytenä. 5. SIVUSTON VARMENNUS Sivusto on varmennettu SSL-sertifikaatilla. 6. MAKSUPALVELUTARJOAJA Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Checkout Finland yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Checkout Finland näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Checkout Finlandilla on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan. Checkout Finland Oy Varastokatu 3 A 33100 Tampere Y-2196606-6 7. VERKKOPANKIT Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Checkout Finland Oy yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin. 8. TOIMITUSAIKA Digitaalisten tai ladattavien tuotteiden tiedot lähetetään vahvistuksen yhteydessä, asiakkaan sähköpostiin jonka asiakas on antanut maksaessaan tuotteen tai tuotteet. 9. TOIMITUSTAPA Tuotteiden vahvistukset toimitetaan asiakkaan maksamisen jälkeen asiakkaan antamaan sähköpostiosoitteeseen. Joissakin tuotteissa saattaa mukana olla erillinen latauslinkki, josta tuote voidaan ladata omalle tietokoneelle ja/tai kehoitus tulostaa lahjakortti paperiseen muotoon. 10. VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Lahjakortit eivät ole henkilökohtaisia joten ne voi siirtää kolmannelle osapuolelle ilman Kehonomi Terveyspalvelun erillistä lupaa. Ainoastaan valmennuspaketeissa ei tätä siirtomahdollisuutta ole mikäli tuote on otettu jo käyttöön. Valmennus- ja ohjauskertoja ostaessa tulee huomioida että asiakkaan vastuulla on käyttää tuotteen sisältämät ohjauskerrat tuotteen voimassaoloaikana. Ohjauskertoja ei voi siirtää ilman hyväksyttävää syytä (lääkärintodistus tai muu esteellisyystodistus) muuten kuin voimassaoloajan puitteissa. Kehonomi Terveyspalvelu ei ole velvollinen korvaamaan peruutettuja tai siirrettyjä tapaamisia tuotteen voimassaoloajan ulkopuolella. Epäselvissä tapauksissa pyydämme ottamaan yhteyttä sähköpostitse toimisto(at)kehonomi.fi osoitteeseen. Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:
 • asiakasnumerosi, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
 • pankkitilinumerosi
 • sekä kopio Kehonomi terveyspalveluiden tilausvahvistuksesta
Palautusosoite: toimisto(at)kehonomi.fi Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua tilauksesta.. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen. MUUTA Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Kehonomi Satu Kosonen Tmi ja Senso Body System Tmi käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti. Kehonomi Satu Kosonen Tmi ja Senso Body System Tmi sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle. Molemmat edellämainitut yritysten arvonlisäverokäytäntö perustuu arvonlisäverolain §34 siltä osin kuin ne koskevat laissa määriteltyjä arvonlisäverottomia terveyspalveluja.    

Personal Training

Treenaa laadukkaasti ja tehokkaasti kansainvälisesti sertifioitujen valmentajien avulla. Lähestymme valmennettavaa aina yksilönä emmekä usko formaatteihin ellei niille löydy todennettua ja käytössä olevaa perustetta. Pitkällinen urheilu- ja valmennustaustamme antaa meille työkalut joihin sinä asiakkaana voit huoletta nojata.

Mikä tekee meistä oikean valmentajan sinulle? 

 • Olemme kv sertifioituja valmentajia. Meidät on akkreditoitu mm NCCAn, DEACn sekä erepsin ja EQFn vaatimusten mukaisesti.
 • Ymmärryksemme anatomiasta ja treenaamisesta ei ole vain kirjoista opittua vaan pohjaamme osaamisemme toiminnalliseen anatomiaan. Me pyrimme kertomaan sinulle valmennettavana olennaisia asioita siitä mitä sinun tulee tietää omasta kehostasi, jotta sinun on helpompi analysoida omaa tekemistäsi.
 • Aivan kuten sinä, myös me ja lukuisat valmennettavamme olemme kohdanneet elämässämme haasteita joiden kanssa sinäkin saatat kamppailla. Tämä antaa meille perspektiiviä ja ymmärrystä. Olemme toki vaativia emmekä päästä sinua helpolla mutta vaikeuksien voittaminen tulee ehdottomasti myös helpommin silloin kun tekemisessä on iloa ja naurua.
 • Ja jos mieluummin treenaat yksin vaikkapa kotona, meillä on siihenkin täydellinen ratkaisu. Etävalmennusapplikaatiomme ja -alustamme ansiosta sinulla ei ole enää YHTÄÄN AINOAA HYVÄÄ SYYTÄ jättää treeniä väliin! Edes karanteenissa.

Hieronta

Hieronnalla pyritään helpottamaan lyhyen aikaa vaivannutta lihasjännitystä. Hieronta auttaa tilapäiseen rentoutumiseen.

KATSO HINNASTO


VARAA HETI

Fysioterapia / Lantiopohjan fysioterapia

Vastaanotolle voi tulla tuki- ja liikuntaelimistön ongelmissa. Tyypillisiä ongelmia ovat erilaiset niskan, selän ja raajojen kiputilat, toiminnan ongelmat sekä leikkausten ja vammojen jälkitilat. Vastaanotolle voi tulla myös lantionpohjan toimintahäiriöiden sekä suorien vatsalihasten erkauman kuntoutukseen. Siinä hyödynnän myös kuvantavaa ultraääntä sekä tarvittaessa EMG-mittausta. Fysioterapiaan voi tulla lääkärin lähetteellä tai ilman.
Lue lisää fysioterapian kela-korvattavuudesta klikkaamalla allaolevasta linkistä.

HINTA 70€


VARAA HETIKela-korvaus

FMS-liikeanalyysi

FMS on liiketesti heikkouksien selvittämiseen. Kehon hallinta ennen kuormitusta
voidaan tarkistaa FMS:n ja siitä saatujen tulosten avulla.

Testipatteri sisältää 7 eri liikettä joiden perusteella pisteytetään suoritus. Ota mukaan sisäkengät ja vaatetus joka sallii liikkumisen.

Voice Well

Vastaanotolla keskitytään hengityksen, äänentuoton ja purentaelimistön ongelmiin. Tästä hyötyvät erityisesti äänenkäytön ammattilaiset (näyttelijät, laulajat, opettajat, luennoitsijat yms.). Se sopii erinomaisesti myös hampaiden narskuttelusta ja purentalihasten jännittämisestä kärsiville henkilöille sekä hengittämisen ongelmissa. Huomio on yleensä rintakehän, kaulan ja pään alueella, mutta sitä laajennetaan muille alueille aina tarpeen mukaan.

HINTA 70€/h


VARAA HETI

Osteopatia

MITÄ ON OSTEOPATIA HOITONA?

Keholla on pyrkimys terveyteen. Osteopatia on
turvallinen ja kokonaisvaltainen hoitomuoto kehon ongelmiin. Joskus häiriöt kehossa ovat tosin sellaisia että keho ei pysty huolehtimaan itsestään ja silloin tarvitaan ulkopuolista ohjausta jotta kehon terveys löydettäisiin ja saataisiin ns. prosessi käyntiin.

Käytämme eri tekniikoita vaikuttamaan lihaksiston, lihaskalvojen, nivelten, nikamien ja nestekierron toimintaan. Osteopatian filosofia on hoitaa ihmistä kokonaisuutena. Hoito tasapainottaa kehoa ja parantaa tunnetta kehon yhtenäisyydestä. Me katsomme ihmistä yksilönä ja hoito on aina yksilöllistä koska yksikään keho ei ole identtinen jonkun toisen kehon kanssa.

MILLOIN LÄÄKÄRIIN JA MILLOIN MEILLE HOITOON?

Voit tulla meille hoitoon lähes minkä tahansa vaivan kanssa. Mikäli epäröit ja sinulla on jatkuvia kipuja, päivin ja öin, on ehkä hyväkäydä lääkärissä jo ennen meille tuloa. Me emme tee laboratoriotutkimuksia tai kuvantamisia . Myös me ohjaamme eteenpäin jos tarve vaatii. Me emme myöskään puutu lääkärin määräämiin lääkityksiin.

KUINKA VARUSTAUDUN VASTAANOTOLLE?

Me tutkimme ja analysoimme liikelaajuuksia, liikkeen mallia ja laatua, kuinka lihaksistosi ja rakenteesi vastaavat tiettyihin liikkeisiin, palpoimme eli tunnustelemme kehoa seistessäsi, istuessasi jne jotta saisimme kokonaiskuvaa vaivastasi. Haastattelemme mahdollsimman perusteellisesti jotta voimme olla selkeästi kartalla kaikista niistä oirekuvista, patologiasta, historiasta ym tärkeästä joilla saattaa olla tekemistä vaivasi kanssa.

Hoidamme sen mitä tilanteesi vaatii. Osteopatiassa hoito voi olla akuuteista tapauksista 5-15 minuutin välillä ja keskimäärin 30-40 min.

KUINKA MONTA KERTAA PITÄÄ KÄYDÄ HOIDOSSA?

Tähän ei ole olemassa kuin rehellinen vastaus: Me emme tiedä! Sinä tiedät milloin kehosi on riittävän hyvässä kunnossa jotta kykenet toimimaan paremmin. Jos kyseessä on kipu joka vaivaa, kivun elinkaari useasti menee niin että kivun voimakkuus muuttuu, kivun ajankohta muuttuu, kipukohta vaihtuu ja sitten kipu häviää. Tämän kokemus on myös opettanut. Me emme halua rahastaa sinua turhasta ja jos minkäänlaisia tuloksia ei saada jo muutamalla kerralla pitkittyneessä vaivassa, ohjaamme mielellämme sinua eteenpäin. Joskus vain yksi hoitokerta saattaa muuttaa kaiken. Jos olet varautunut sitoutumaan edes muutamaksi hetkeksi, on melko todennäköistä että vierailusi meillä tuottaa tulosta.

HOIDATTEKO MYÖS RASKAANA OLEVIA JA VAUVOJA/LAPSIA?

Kyllä. Voit tulla meille turvallisin mielin sekä raskaana että vauvasi tai lapsesi kanssa. Pienimpien hoidot ovat lyhyitä ja erittäin pehmeitä.

OSTEOPATIALLA VOIDAAN HOITAA PÄÄSTÄ VARPAISIIN:

  • Päänsärky
  • Niskakipu
  • Purentalihas- ja leukanivelongelmat
  • Olkapääkipu
  • Yläselkäkipu
  • Alaselkäkipu
  • Välilevyn pullistumat ja iskias
  • Lantion ongelmat ja SI-nivelet
  • Leikkausarpien ja arpikudosten käsittely
  • Urheiluvammat – revähdys, venähdys, nyrjähdys
  • Pitkittyneitä/kroonistuneita kiputiloja (fibromyalgia jne)
  • Nikamien ja nivelten virheasentoja
  • Raskausajan tiloja
  • Vauvoja sekä lapsia – mm.imemisongelmat,
   koliikki,refluksi
  • Stressiä ja uupumusta
  • Akuutteja vaivoja kuten murtumia
  • Kuumeetonta flunssaa
  • Tulehduksellisia tiloja
  • Tenniskyynärpäitä
  • Hiirikäsiä
  • Plantaarifaskiitti ja muita jalkaterän/jalkapohjan ongelmia
  • Polvikipu
  • Nilkan venähdys yms

Osteopaattisilla tekniikoilla voidaan myös keskittyä liikeratojen parantamiseen ja keskushermoston rauhoittamiseen. Suosittelemme osteopatiaa mm. ennen tule-sairauksiin liittyviä kirurgisia toimenpiteitä JA mahdollisimman pian niiden jälkeen.

AKUUTTIHOIDOT

Hoidamme myös äkillisiä tapauksia, joita voivat olla nyrjähdykset, venähdykset, äkilliset kiputilat. Vaikka olisit menossa tai tulossa lääkärin vastaanotolta, on useissa tapauksissa suotavaa lisätä hoitoihin myös osteopaattisia tekniikoita. Kuume on meille aina vasta-aihe jolen silloin emme hoida. Akuutit hoidot ovat lyhyitä, vaihdellen 10-15 minuutin välillä.

Kehonomin osteopatia on oppilastyönä suoritettavaa hoitoa ja meillä on lainmukainen lupa käyttää osteopaattisia tekniikoita.

Asiakaskäynnin pituus on max 60min.

HINTA 40-100€


VARAA HETI