Kehonomi.fi verkkokaupan ehdot   1. TOIMITUSEHDOT Voimassa 25.04.2017 alkaen 2. YLEISTÄ VERKKOKAUPASTA Verkkokaupan tuotteita myy  Satu Kosonen Tmi (2738032-2) sekä Senso Body System Tmi (2713934-4) Myymme tuotteita yksityishenkilöille sekä yhteisöasiakkaille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron, siltä osin kun ne ovat arvonlisäverollisia.. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin. Ostaessa tuotteen joka sisältää tapaamisia, tai kuntosaliohjausta tai muuta siihen verrattavaa valmennusta, on ohjauskerrat käytettävä tuotteen voimassaoloaikana. 3. TILAAMINEN Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.kehonomi.fi/shop – ostoskorin kautta. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin. Tilausvahvistus Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:
  • tuotekoodin
  • tuotetiedot
  • laskun loppusumman
4. MAKSUTAVAT Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, LähiTapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä maksukortit. Maksaminen tapahtuu Checkout Finlandin sivuston kautta. Paypal sekä Mastercard ja Visa-maksut tapahtuvat Payliken kautta, varmennettuna yhteytenä. 5. SIVUSTON VARMENNUS Sivusto on varmennettu SSL-sertifikaatilla. 6. MAKSUPALVELUTARJOAJA Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Checkout Finland yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Checkout Finland näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Checkout Finlandilla on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan. Checkout Finland Oy Varastokatu 3 A 33100 Tampere Y-2196606-6 7. VERKKOPANKIT Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Checkout Finland Oy yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin. 8. TOIMITUSAIKA Digitaalisten tai ladattavien tuotteiden tiedot lähetetään vahvistuksen yhteydessä, asiakkaan sähköpostiin jonka asiakas on antanut maksaessaan tuotteen tai tuotteet. 9. TOIMITUSTAPA Tuotteiden vahvistukset toimitetaan asiakkaan maksamisen jälkeen asiakkaan antamaan sähköpostiosoitteeseen. Joissakin tuotteissa saattaa mukana olla erillinen latauslinkki, josta tuote voidaan ladata omalle tietokoneelle ja/tai kehoitus tulostaa lahjakortti paperiseen muotoon. 10. VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Lahjakortit eivät ole henkilökohtaisia joten ne voi siirtää kolmannelle osapuolelle ilman Kehonomi Terveyspalvelun erillistä lupaa. Ainoastaan valmennuspaketeissa ei tätä siirtomahdollisuutta ole mikäli tuote on otettu jo käyttöön. Valmennus- ja ohjauskertoja ostaessa tulee huomioida että asiakkaan vastuulla on käyttää tuotteen sisältämät ohjauskerrat tuotteen voimassaoloaikana. Ohjauskertoja ei voi siirtää ilman hyväksyttävää syytä (lääkärintodistus tai muu esteellisyystodistus) muuten kuin voimassaoloajan puitteissa. Kehonomi Terveyspalvelu ei ole velvollinen korvaamaan peruutettuja tai siirrettyjä tapaamisia tuotteen voimassaoloajan ulkopuolella. Epäselvissä tapauksissa pyydämme ottamaan yhteyttä sähköpostitse toimisto(at)kehonomi.fi osoitteeseen. Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:
  • asiakasnumerosi, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
  • pankkitilinumerosi
  • sekä kopio Kehonomi terveyspalveluiden tilausvahvistuksesta
Palautusosoite: toimisto(at)kehonomi.fi Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua tilauksesta.. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen. MUUTA Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Kehonomi Satu Kosonen Tmi ja Senso Body System Tmi käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti. Kehonomi Satu Kosonen Tmi ja Senso Body System Tmi sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle. Molemmat edellämainitut yritysten arvonlisäverokäytäntö perustuu arvonlisäverolain §34 siltä osin kuin ne koskevat laissa määriteltyjä arvonlisäverottomia terveyspalveluja.